Aloita 30 päivän maksuton kokeilukäyttö

Rekisteröidy ja aloita maksuton Basic -paketin kokeilu 30 päivän ajan. Kokeilujakson jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti normaalihintaisena, mikäli et peru tilaustasi viimeistään päivää ennen kokeiluajan päättymistä. Ilmainen kokeilujakso on käytettävissä kerran per kauppias tai organisaatio.

Toivomme, että kokeilujaksosi on mieluisa ja autamme sinua mielellämme saamaan siitä kaiken hyödyn irti.

Lisätietoa Rekisteröidy

Kokeilujaksolla alkuun

Miten 30 päivän ilmainen kokeilujakso toimii?

Tilauksesi jälkeen avaamme sinulle tilin ja pääset tutustumaan e-Myynti työkaluun veloituksetta 30 päivän ajan. Saat halutessasi myös ilmaisen etäesittelyn työkalun käytöstä ja sen ominaisuuksista. 

Mitä tapahtuu ilmaisen kokeilujakson jälkeen?

Kokeilujakson jälkeen tilauksesi jatkuu automaattisesti ja veloitetaan kolmen kuukauden välein valitun palvelupaketin mukaisesti. Voit koska tahansa muuttaa palvelupakettia tai perua tilauksesi käyttöehtojen mukaan.

Mitä kuukausihintaan sisältyy?

Varainhankintatyökalu e-Myynti on Software as a Service (SaaS) palvelu, joka tarjotaan pilvipalveluna varainhankinta kauppiaan käyttöön. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjelmaa ei osteta kerran ja ladata koneelle, vaan se on pilvipalvelu, jota käytetään kauppiastunnuksien kautta. Järjestelmää kehitetään ja päivitetään, joka antaa mahdollisuuden lisätä uusia toimintoja ja parantaa ohjelman toimivuutta tasaisin väliajoin.