Rekisteröidy, ja pyydä ilmainen esittely

Ennen tilausvahvistusta sinulla on mahdollisuus varata esittelyaika, jossa kerromme ja esittelemme miten e-Myynti varainhankintajärjestelmä toimii käytännössä. Saat myös tietoosi miten paketit eroavat toisistaan ja voit päättää, mikä niistä olisi yrityksellesi sopivin ratkaisu. 

Toivomme, että valintasi on mieluisa ja että onnistunut!

Lisätietoa Rekisteröidy

Miten alkuun

Miten käyttöönotto käytännössä toimii?

Tilausvahvistuksen jälkeen perustamme e-Myynti järjestelmään oman käyttäjätilin ja pääset näin tutustumaan hallintajärjestelmään. Saat halutessasi myös ilmaisen etäesittelyn työkalun käytöstä ja ominaisuuksista. 

Entä perustamisen jälkeen?

Perustamisen ja tuotteiden syöttämisesi jälkeen työkalu on valmi käyttöön. Tämän jälkeen voit julkaista työkalun kotisivuillasi kirjautumislinkillä, joka ohjautuu yrityksellesi luotuun e-Myynti järjestelmään. Tilauksesi jatkuu tämän jälkeen toistaiseksi voimassa olevana ja veloitamme kuukauden välein valitun palvelupaketin kuukausimaksun sekä kertyneen komissiomaksun. Voit koska tahansa muuttaa palvelupakettia tai perua tilauksesi e-Myynti käyttöehtojen mukaan.

Mitä kuukausihintaan sisältyy?

e-Myynti varainhankintatyökalu on Software as a Service (SaaS) palvelu, joka tarjotaan pilvipalveluna varainhankintayrittäjän käyttöön. Tämä tarkoittaa että ohjelmaa ei osteta kerran ja ladata koneelle vaan se toimii pilvipalveluna, jota käytetään kauppiastunnuksien kautta. Järjestelmää kehitetään toiveita kuunnellen, joka tarjoaa samalla mahdollisuuden käyttää uusia toimintoja myös jatkossa.