Chatbot myy ja opastaa puolestasi

Chatbotilla automatisoit asiakaspalveluasi ja keräät liidejä 24/7. Miten autat nyt asiakkaitasi mikäli he tarvitsisevat heti vastauksia? Chatbotin avulla palvelet kävijöitä välittömästi ja asiakas saa vastauksia palvelusta ilman odottelua.

Tämän lisäksi automatisoidaan yleiset kysymykset Chatbotilla ja ohjataan vaativat tapaukset suoraan Live Chatin kautta asiantuntevalle henkilöstölle.

Lisätietoa

Hinnasto

Tilaa
Tilaa
Tilaa
Tilaa

Lisätietoa Chatbotista

Miten botit luodaan?

Luodaan chatbotin keskustelupolut yhdessä tai rakenna niitä itse rakennustyökalulla. Tehdään botista yrityksesi brändin näköinen ja optimoidaan kokonaisuus lopuksi analytiikkatyökalun avulla.

Mitä tapahtuu Chatbotin julkaisun jälkeen?

Anna bottien tehdä raskas työ ja kerää hedelmät talteen. Automatisoit liidien kvalifioinnit, keräät arvokasta dataa ja varmistat, että myyntisi käyttää aikaansa vain laadukkaiden liidien parissa.

Miten palvelu toimii?

Chatbot on Software as a Service (SaaS) palvelu, joka tarjotaan pilvipalveluna. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjelmaa ei osteta kerran ja ladata koneelle vaan se on pilvipalvelu, joka toimii e-Myynti järjestelmässä tai yrittäjän omilla kotisivuilla. Keskustelupolkuja kannattaa kehittää ja luoda tasaisin väliajoin, joka parantaa asiakaspalvelun tuloksia, tyytyväisyyttä ja lisää liidien määrää.

Mitä kuukausihintaan sisältyy?

Palvelun käyttö on kuukausimaksu -pohjainen ja veloitetaan 1 tai 3 kuukauden jaksoissa. Palvelun käyttöönotto kustantaa 600€ + ALV (sisältää ensimmäisen botin rakentamisen).

Palvelupaketin sisältö:

* Käyttäjien tunnistus ja profilointi + retarget* Rajaton kontaktimäärä* 1 aktiivista bottia / lomaketta* Banneribotin asennus: sckriptin asennus ja kohdistussäännöt* 1 käyttäjä* Markkinointiautomaatio -ominaisuudet* Tuki

Kysy myyjältämme lisätietoa muista vaihtoehdoista sekä palveluista.

Paketti 1
Keskustelupolkujen kehitys ja optimointityö toteutetaan kertaluonteisena. Hinta sisältää 3h optimointityötä. Tässä työ saadaan toteutumaan tehokkaimmin, mikäli keskustelupolkua kehitetään ennakolta.

Paketti 2
Keskustelupolkujen kehitys ja optimointityö tarjotaan ylläpitopalveluna, joka sisältää 3h optimointityön kerran kuussa. Tällä varmistetaan bottien kehittymisprosessit ja suunnitelmallisuus todellisten kokemuksien kautta.

Sopimusaika palvelussa on 3 kuukautta ja jatkuu automaattisesti normaalihintaisena. Voit halutessasi koska tahansa perua tilauksesi käyttöehtojen mukaan.