Sähköpostimainonnalla kohdennettua viestintää

Sähköpostimainonnalla viestintäsi menevät niille kenelle haluat. Lähetä sähköposti­kampanjoita ja uutiskirjeitä markkinointisi tueksi tai tarjoa etuja myyntisi tehostamiseksi. 

Asiakkaasi tarvitsevat myös ajankohtaista tietoa yrityksesi tuotteista ja palvelusta. Uutiskirjeellä saat tiedon perille kohdennetusti ja näet kattavat raportit uutisoinnin tuloksista. Segmentointi ja viestinnän automaatio pitää huolen onnistumisesta. Opastamme sinut parhaaseen lopputulokseen.

Lisätietoa

Hinnasto

Tilaa
Tilaa
Tilaa
Tilaa

Lisätietoa sähköpostimainonnasta

Miten palvelu toimii?

Sähköpostimarkkinointi on Software as a Service (SaaS) palvelu, joka tarjotaan pilvipalveluna. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjelmaa ei osteta kerran ja ladata koneelle vaan se on pilvipalvelu, jonka kautta uutisoinnit hallinnoidaan, toteutetaan ja lähetetään. 

Lisäpalvelut

Toteuta uutisoinnit tarpeiden mukaan itse tai hanki se meiltä ylläpitopalveluna. Suunnittelemme valmiiksi uutiskirjepohjia, joita voit käyttää jatkossa uutiskirjepohjina.

Ylläpitopalvelussa (Taso 1 & 2) hoidamme taustalla kaikki tarpeelliset tehtävät uutisoinnin onnistumiseksi. Lähetämme raportit lisäksi jokaisen uutisointien tuloksista. Voit näin keskittyä olennaiseen ja me hoidamme uutisoinnit puolestasi.

Koulutus 250,00€ / Kertamaksu
Koulutus ja ensimmäisen viestin lähetys 420,00€ / Kertamaksu
Viestipohjan suunnittelu ja toteutus 250,00€ / Kertamaksu
Ylläpito — Taso 1 199,00€ / Kuukaudessa
Ylläpito — Taso 2 349,00€ / Kuukaudessa

Mitä palvelun kuukausihintaan sisältyy?

Palvelun käyttö on kuukausimaksu -pohjainen ja veloitetaan 3 kuukauden jaksoissa. Palvelun käyttöönotto kustantaa 300 euroa ja muut palvelut hinnaston mukaan.

Ylläpito

Taso 1
Ylläpitopalvelu sisältää yrityksen uutisointistrategian kehitystyötä ja uutisviestien suunnittelutyöt. Toteutamme uutiskirjeen tekstisisältöjen ja kuvien stilisoinnit ja huolehdimme sähköpostimainonnan laadusta ja toimituksista. Lähetyksistä toimitetaan raportit analysoitavaksi jatkotoimenpiteiden kehitysvaiheita varten. Tämä palvelupaketti sisältää 6 uutisointikampanjaa vuoden ajalle. 

Taso 2
Ylläpitopalvelu sisältää yrityksen uutisointistrategian kehitystyötä ja uutisviestien suunnittelutyöt. Toteutamme uutiskirjeen tekstisisältöjen tuotannot ja kuvien stilisoinnit sekä huolehdimme sähköpostimainonnan laadusta ja toimituksista. Lähetyksistä toimitetaan raportit analysoitavaksi jatkotoimenpiteiden kehitysvaiheita varten. Tämä palvelupaketti sisältää 12 uutisointikampanjaa vuoden ajalle.

Sopimusaika palvelussa on 3 kuukautta ja jatkuu automaattisesti normaalihintaisena. Voit halutessasi koska tahansa perua tilauksesi käyttöehtojen mukaan.